Vízteres kandalló tűzterek

vízteres kandalló tűztér

vízteres kandalló tűztér - névjegy

A légfűtéses kandallók hátránya, hogy gravitációs, vagy ventillációs technika nélkül csak az adott helyiséget képesek fűteni. Azonban ha Ön az egész otthon fűtését egy kandallóra bízná, akkor a vízteres kandallók kínálják a legjobb megoldás. A vízteres kandallók előnye, hogy nem csupán az adott helyiség légterét képes felfűteni, hiszen a központi fűtési rendszerrel összekötve az abban keringő vizet is melegíti, így az egész otthont elláthatja kellemes, meleg levegővel. Egyes vízteres kandalló típusok még a mosogatáshoz, vagy fürdéshez használt meleg víz előállítására is képesek.

A vízteres kandallók másik nagy előnye, hogy a víz felmelegítésének köszönhetően a lakás felfűtése is sokkal egyenletesebb és fokozatosabb, az otthon levegője nem hirtelen megeszik föl, viszont ha a kandallóban kialszik a tűz, akkor a központi fűtési rendszerben keringő víz, még sokáig meleg maradhat és így lakás levegője is sokkal lassabban hűl ki. Amellett, hogy egy vízteres kandalló nagyon hatékony fűtéstechnikai eszköz, könnyen az otthon központi és meghatározó belsőépítészeti elemévé is válhat. Még több információ vízteres kandalló kínálatunkról, valamint termékeink árairól webáruházunkban.

tovabb

Vízteres kandallók
Az általunk kínált vízteres kandallók tűztérbetéteinek tulajdonságai:

  • az acélszerkezetük nagy vastagságú
  • a vízteres kandallók hegesztései robotizáltak
  • olyan kerámia üveglappal vannak ellátva, melyek 800 c -ig hőállóak
  • a friss levegő betáp szabályozható bennük
  • mindegyik automata pillangószeleppel van ellátva

Cégünk vállalja a vízteres kandallók beépítése mellett, a füstelvezető rendszer átalakítását, vagy a komplett kémény megépítését, ha ez szüksége. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a helyszíni felméréstől az építésen és beüzemelésen át, egészen az engedélyeztetésig.

Az általunk forgalmazott vízteres kandalló márkák:

Kratki, Technikal és Edil Kamin (12 kW és 30 kW közti öntvény tűzterekkel)

 

További információk vízteres kandalló tűztér kínálatunkról Webáruházunkban.

tovabb

Váltás teljes nézetre!