Elemes kémények

A fűtési rendszer kialakításakor, felújításakor, vagy egy új kandalló építésénél különös hangsúlyt kell helyezni a megfelelő kémény kiválasztására. Manapság népszerű és költséghatékony megoldás az ún. elemes kémény. Ezek a korszerű és tartós termékek előre gyártott könnyűbeton és samott kerámia elemekből állnak, így felépítésük egyszerű és gyors, felhasználási területük pedig rendkívül széles.

Az elemes kémény előnyei:

· Kiváló huzatot biztosít, így igazán energiatakarékos

· Rendkívül biztonságos és tűzbiztos, így nem kell repedésektől tartania

  • Korrózióálló - a maró savaknak is ellenáll
  • Maximálisan ellenálló a nedvességgel szemben

· Bármilyen fűtőanyaghoz és technikához használható

  • Rendkívül hosszú élettartam, akár 30 év garancia
  • Egyszerű beszerelhetőség

Fontos ugyanakkor tudni, hogy ez elemes kémények akár 700-1000 kg súlyúak is lehetnek, ezért kialakításukhoz külön alap szükséges. Beszerelésüket kizárólag szakember végezheti, hiszen a nem megfelelő kialakítás meghibásodáshoz, vagy szén-monoxid szivárgáshoz is vezethet!

Kínálatunkban jelenleg Schiedel és Montel elemes kémények találhatók.

Schiedel Kémények

A kizárólag kerámiából készült Schiedel elemes kémények könnyen összeszerelhetőek, ami nagyban megkönnyíti az építés menetét. Ezek a tűzbiztos és magas korrózióálló képességű termékek a legkeresettebbek közé tartoznak a piacon.


Schiedel elemes kémény

Montel Kémények

A megfizethető árú Montel elemes kémények hosszú élettartamukról és sokoldalú felhasználási lehetőségükről híresek. Füsttömörségük kiváló, így semmilyen körülmények között nem kerülhet sor a füstgáz szivárgására. A Montel kéményekkel költséghatékonyan és biztonságosan oldhatja meg a füstelvezetést.

Tekintse meg elemes kéményeinket webáruházunkban és bízza a beszerelést felkészült szakembereinkre!Montel elemes kémény

Váltás teljes nézetre!