Kémény építés és bontás, kémény szigetelés

Kémény bontás, szigetelés, építés névjegy

Gyors és szakszerű kémény szigetelés, bontás és kémény építés

Bízza cégünkre a nehéz és komoly hozzáértést igénylő kémény építési és bontási munkálatokat! Vállaljuk régi kéményének szigetelését is, ha pedig újra van szüksége, abban is állunk rendelkezésére. Felkészült munkatársaink a biztonsági és technológiai előírásoknak megfelelően végzik az építést és szigetelést, így biztos lehet benne, hogy új kéménye megfelel napjaink kritériumainak. Kínálatunkban a népszerű Schiedel kéményeket is megtalálja!

kémény szigetelés, bontás, építés

Kémény építés bármilyen fűtési rendszerhez

A meglévő füstelvezetési rendszer felújítása, korszerűsítése időnként elengedhetetlen. Szakembereink a kémény építés teljes folyamatában segítségére lesznek a helyszíni felmérés és tanácsadástól a kivitelezésen át egészen a szakhatósági papírok beszerzéséig. Az építéshez szükséges anyagokat házhoz szállítjuk, így Önnek nem kell fuvarozásról gondoskodnia.

Kémény bontás tapasztalt munkatársakkal

A már meglévő kémény bontására több okból is sor kerülhet: balesetveszélyessé vált, esetleg használaton kívül került, vagy korszerűsítés történt a fűtési rendszerben. Bármelyik esetről, és bármilyen típusú kéményről is legyen szó, cégünk rövid határidővel, balesetmentesen végzi el a munkálatokat. A bontás során nem keletkezik kár a tetőben vagy a födémben, így nem kell extra költségekkel számolnia!

Kémény szigetelés ingyenes felméréssel

A meglévő füstelvezető szigetelésével kéménye megfelelhet a napjaink korszerű fűtési rendszerei által támasztott elvárásoknak is. A hő- és saválló szigetelés emellett az élettartamot is nagyban növeli és biztonságosabbá teszi a füstelvezetést. Az utólagos kémény szigetelés és bélelés gyors és költséghatékony megoldást jelent!

Keressen minket, és kérjen ajánlatot új kandallója vagy kéménye építésére, bontására, szigetelésére! Várjuk hívását!

Néhány kép az általunk készített kéményekről:

 

További információk kémény kínálatunkról Webáruházunkban.

tovabb

 

 

Váltás teljes nézetre!