Légfűtéses kandalló tűzterek

légfűtéses kandalló tűztér

légfűtéses kandalló tűztér - névjegy

A légfűtéses kandallók nevéből könnyen rá lehet jönni, hogy ezen kandalló típusok az adott helyiség levegőjét fűtik. Ebből fakad előnyük is, mégpedig hogy nem függnek olyan külső fűtéstechnikai tényezők meglététől, mint egy vízteres rendszer. A légfűtéses kandallók ennek ellenére inkább kiegészítő fűtési megoldásként funkcionálhatnak hatékonyan, de még így is akár 40 %-ot spórolhatunk éves fűtésszámlánkon.

A légfűtéses kandallók segítségével a begyújtás után gyorsan kellemes meleg levegőt teremthetünk az adott helyiségben, viszont mint minden szilárdtüzelésű berendezés esetén, ezeknél is fontos a rendszeres karbantartás. Fontos, hogy megfelelő szakembert válasszunk egy légfűtéses kandalló telepítésére és annak körbefalazására (ha erre igény van), ugyanis nem megfelelő körbefalazás jelentősen ronthatja a légfűtéses kandallók teljesítményét.Még több információ légfűtéses kandalló kínálatunkról, valamint termékeink árairól webáruházunkban.

tovabb

Az általunk kínált légfűtéses kandallók tűztérbetéteinek tulajdonságai:

  • mindegyik kandalló nagy vastagságú acélszerkezetes kivitelben készül
  • az általunk kínált légfűtéses kandallók hegesztései robotizáltak
  • 800 c -ig hőálló kerámia üveglappal vannak ellátva
  • mind automata pillangószeleppel rendelkezik
  • szabályozható bennük a friss levegő betáp

Ha a légfűtéses kandallók segítségével otthona több helyiségét is szeretné felfűteni, akkor erre is van megoldás, hiszen ventilátoros, vagy gravitációs légtechnikai rendszer kialakításával egy ilyen kandalló akár 4 helyiség fűtésére is alkalmassá válhat.

Az általunk forgalmazott légfűtéses kandalló márkák:

Kratki, Technikal és Edil Kamin (12 kW és 30 kW közti öntvény tűzterekkel)

Légfűtéses kandallók kínálatunkból:


További információk légfűtéses kandalló tűztér kínálatunkról Webáruházunkban.

tovabb

Váltás teljes nézetre!