Termékeink

Légfűtéses kandalló tűztér

Egy légfűtéses kandalló tűztér alkalmazásával éves szinten akár 40%-ot is spórolhat fűtésszámláján. Az általunk forgalmazott Kratki, Technikal és Edil Kamin márkájú kandallók tűzterei 12 kW - 30 kW teljesítménnyel kaphatók.

légfűtéses kandalló tűztér

Vízteres kandalló tűztér

Kiváló minőségű vízteres kandallóinkkal nem csak egy helyiség, de akár az egész ház fűtését megoldhatja. Előnyük, hogy a lakás felfűtése egyenletesen és fokozatosan történik, emellett bizonyos típusokkal a melegvíz-ellátás is ellátható.

vízteres kandalló tűztér

Kandalló burkolat

Egy igazi kandalló nemcsak praktikus fűtőtest, de egyben az otthon dísze is. Mindegy, milyen stílusú burkolatra vágyik, nálunk a márványtól és gránittól kezdve a mészkőn át a terméskőig mindent megtalál.

kandalló burkolat

Pelletes kályha

A faipari hulladékból, forgácsból, fűrészporból előállított pellet rendkívül magas fűtőértékű tüzelőanyag. Új kandalló építésénél érdemes pelletes kályhában is gondolkodni, hiszen magas hatásfokukkal és kényelmes használatukkal minden igényt kielégítenek.

pelletes kályha

Hordozható kályha

Praktikus és helytakarékos hordozható kályháink tökéletesek az iroda, vagy a hétvégi ház fűtésére. Előnyük, hogy kisebb kémények esetén is könnyen beépíthetőek. Az energiatakarékos, könnyen beüzemelhető mobil kályhák széles választékban kaphatók kínálatunkban.

hordozható kályha

Biokandalló

Az egyre népszerűbb, bioetanollal működő biokandallók a leginkább környezetbarát megoldást jelentik, hiszen semmilyen veszélyes égéstermék nem keletkezik működésük során. Éppen ezért kémény építésére sincs szükség, hiszen a hő 100%-ban hasznosul.

biokandallo

Kémények

A megfelelő füstelvezető rendszer kiépítésével biztonságosabbá és optimálisabbá teheti a fűtést. Az általunk forgalmazott tartós és ellenálló elemes kémények, a minőségi Schiedel kémények bármilyen fűtésrendszerhez beszerelhetőek. A zökkenőmentes kémény vásárlást felkészült munkatársaink garantálják.

kémények

További termékeink és szolgáltatásaink

Kínálatunkban mindent megtalál, ami a hatékony és igényes fűtési rendszer kialakításához szükséges, legyen szó samott téglákról és lapokról, huzatfokozókról vagy egyéb kiegészítőkről (csövek, pellet, fapárkányok). Komplett szolgáltatásunk keretében nemcsak forgalmazással, de egyedi kandallók építésével , valamint a hozzájuk tartozó kémény építésével is állunk rendelkezésére.

Váltás teljes nézetre!